Un tricou alb clasic ar trebui să fie pentru toată lumea

Deci, evaluăm partea greșită a noului tricou. Cusaturile ar trebui să fie uniforme, fără cusături, nu lipsesc. proastă calitate tricouri sunt cusute rapid datorită costului scăzut, astfel încât cusăturile de evaluare se poate spune într-adevăr o mulțime despre durabilitatea alege hainele. În plus, este necesar să se înțeleagă și despre defectele invizibile, care se referă la tăiere.

Dacă este tăiat și cusut corect, tricoul și după numeroase spălări (chiar peeling) vor fi întotdeauna simetrice. Împingeți manșonul noului tricou în manșon și priviți distorsiunile.
Dacă ceva nu se adaugă cel puțin o jumătate de centimetru, este deja posibil să-l sau Croitorie rău aruncați, sau tăiate, ca urmare a acestor spălări de centimetri și jumătate transforma într-o diferență între câțiva centimetri în părțile stânga și spre dreapta. Și în acest sens, la tăiat și coase, despre materialul nu se poate gândi el este cu siguranță cea mai ieftină și sub standard. În cazul în care cusăturile sunt toate punct-la-punct sunt ideale, este timpul să evaluați țesutul în sine.

Ce fel de material pentru a alege un tricou? Rezolva-te, depinde de scopul, bugetul și preferințele personale. Dar este de dorit ca oricare dintre țesuturile selectate să fie autentic în ceea ce privește naturalețea și calitatea. Deși pentru uzul de zi cu zi nu este necesar să cumpărați ceva foarte scump. De asemenea, în ceea ce privește sportul, nu ar trebui să salvați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *