Instalare ușoară în garajele cu tavane joase

Ușile cu role sunt destinate instalării în deschideri în centre comerciale, zone de producție și depozitare, precum și în garaje. Designul compact al rulourile sunt ideale pentru deschideri la care comunicarea tehnică este (alimentare cu apă, cabluri electrice, etc.) de mai sus. Montarea rolelor este posibilă atât la deschiderea, cât și la deschiderea exterioară sau în interiorul clădirii. Dimensiunile maxime ale deschiderii pentru montarea rulourilor: lățime – mai mare de 7 m, suprafață – mai mult de 21 m2.

Roletele (ușile de garaj) sunt realizate din profile de aluminiu care sunt pliate într-o cutie de protecție în partea de sus a porții. Acesta oferă profiluri ale suprafeței de rulare cu role, cu umplutură moale și tare spumă în 16 culori și extruziuni – ventilație și observație – în 12 culori. Spre deosebire de profilele pentru obloane de fereastră, profilele rolelor cu role sunt realizate dintr-o bandă de aluminiu mai groasă. Înălțimea suprafeței de acoperire a tuturor profilelor pentru roata este de 77 mm, grosimea fiind de 19 mm.

Materialul principal pentru producerea de obloane si rulouri garaj – aluminiu – asigură o stabilitate ridicată a structurii împotriva coroziunii, efectele precipitațiilor, schimbările de temperatură, asigurând durabilitatea, fiabilitatea și puritatea mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *