Diferența dintre și izvoare „dependente” „independente”

O astfel de unitate de primăvară este un arcuri krupnovitkovye, care sunt fixate împreună și nodurile duritate fixă deasupra și dedesubtul cadrului metalic. Ele se gasesc in canapele, saltele. Saltele pe baza blocului de primăvară diferă preț mai ieftin, dar scurtă perioadă de funcționare, după care începe în mod inevitabil să se deformeze (se acumulează treptat și se transformă într-un „hamac”). In plus, o unitate de primăvară nu este sigur, deoarece arcul poate apărea prin umplere și capacul saltea și rănit. Un dezavantaj al acestui bloc de primăvară așa-numitul „efect de unda”, este exprimat într-o saltea de dormit rulant centrul (vizibil mai ales atunci când diferența în clasa de greutate). Arcurile au un diametru suficient de mare (aproximativ 8 cm) și, în consecință, cu densitate mică (aproximativ 120 arcuri per 1 metru), așa că a adormit. De-a lungul timpului, unitatea de primăvară devine răgușită.

„Independent” de primăvară – h 16 cm

Unitate de independent este format dintr-o formă de butoi arcuri de diametru mic (5-6 cm), fiecare ambalate în propriul său caz de materiale permeabile la vapori (spanbond), astfel încât fiecare cot de primăvară la fel de multă presiune asupra ei, și funcționează în mod autonom (de exemplu, comprimarea arcurilor individuale ea nu afectează vecine). Principalul avantaj al unui bloc de arc independent este un efect ortopedică. „Saltea inteligentă” distribuie mai uniform încărcătura printre sutele de izvoare peste întreaga suprafață a saltelei, permițând coloanei vertebrale să rămână într-o poziție naturală. Din cauza faptului că în fiecare primăvară este ambalat în propriul său caz tesatura și nu atingeți, salteaua este absolut silențios unul cu altul. Saltele pe baza unui bloc de arcuri independente sunt caracterizate printr-o densitate mare, chiar si cu umplutura moale. Durata de viață: până la 10 ani – cu umplutură artificială și 15 ani – cu o umplutură naturală. Unul dintre avantajele acestei unități de primăvară – fiabilitate și confort, resortul complet intangibil.
Saltele cu arcuri și spirale

La centrul de saltea cu arcuri – blocul de arcuri independente, care determină caracteristicile ortopedice și anatomice ale saltelei. Izvoarele sunt închise în cazuri individuale, care permite o distribuție a sarcinii perfectă. Fiecare primăvară reacționează la greutate, indiferent de vecine, iar salteaua urmeaza perfect conturul corpului, permițând coloanei vertebrale să rămână plat, și toți mușchii – să fie într-o stare relaxată. Deasupra și dedesubtul unității de primăvară este conținut care creează un sentiment de rigiditate, moliciune, etc. Acesta poate fi artificial, în amestec, naturale.

saltele din bloc spirale monolit pe bază de latex, se disting prin proprietăți anatomice ridicate, care se datorează elasticitate ridicată a materialului permite să se adapteze la caracteristicile individuale ale structurii corpului uman, extrem de confortabil.
sfaturi:

Dacă ați comandat în cazul fulger, nu-l elimina le nu este proiectat în acest scop. Nu expuneți rufele acopere – stai jos.

cumpărător transport saltea (ex) ar trebui să fie efectuată numai într-o poziție orizontală, pe o suprafață plană, pe întreaga suprafață saltea.

Nu îndoiți salteaua. Acest lucru poate duce la deteriorarea arcurilor și materialele interioare ale saltelei.

  • луксозни матраци тм

Când vă mutați salteaua să-l țină de margini. Acest lucru se va evita deteriorarea.

Folosiți mânerele de pe părțile laterale ale saltelei numai atunci când rândul său, și, în orice caz, atunci când se deplasează.

Se recomandă să se transforme salteaua la fiecare două săptămâni în timpul primelor trei luni de funcționare a acestuia. Apoi flip salteaua ar trebui să fie la fiecare două luni – acest lucru se va asigura uzură uniformă și prelungi durata de viață a saltelei.

Baza pentru saltea ar trebui să fie greu de suprafață, netedă (de exemplu, foaie de DSP) sau șipci ale grilei ortopedice, care trebuie să fie bombat, lățimea lamelelor nu este mai mică de 3,5 cm, distanța dintre șipcile nu mai mult de 8,5 cm.

Dimensiunile saltelei nu trebuie să depășească dimensiunile patului.

Se recomandă utilizarea unui strat de saltea igienică. Acesta vă permite să protejeze capacul de murdărie și prelungește durata de viață a saltelei.

se recomandă să se folosească de curățare uscată pentru a îndepărta praful de pe saltea.

Nu expuneți salteaua expus la lichide.

A se păstra salteaua în aer liber.

sarcina maximă pe saltea nu trebuie să depășească 110 kg per 1 mp

Asigurați-vă că pentru a menține un control. Garanția este valabilă numai în cazul în care există o verificare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *